RF-SISU Gävleborg

RF SISU Gavleborg (1)

RF-SISU Gävleborg är Riksidrottsförbundets förlängda arm ut i distriktet och arbetar utifrån idrottsrörelsens gemensamma målsättningar. Detta arbete innebär bland annat fördelning av vissa anslag samt intressepolitiskt arbete. Men på föreningsnivå så erbjuder de även stöd i utvecklings- och utbildningsfrågor. 

Stöd till föreningen kan ske i många olika former. Det kan handla om stöd i arbetet med förenings övergripande utvecklings- och inriktningsfrågor, ledarutveckling, föräldrautbildning, skadehantering men även enklare utbildnings såsom kostfrågor på lagnivå. Längst ned på sidan hittar ni en länk till utbildningsguide där ni kan läsa mer om vilka utbildningar som erbjuds.

RF-SISU Gävleborg är SISU Idrottsutbildarna även regionalt i Gävleborg. Idrottsrörelsen är så mycket mer än det fysiska idrottsliga utövandet. En förening som hela tiden har ett pågående samtal om frågor som till exempel ledarskap, demokratins spelregler, hur man är en bra kompis, trygghet, jämlikhet och allas rätt att vara med, ökar möjligheterna för att medlemmarna mår bättre, utvecklas mer och vill stanna kvar längre. Material till arbete med dessa frågor lämnas ut av RF-SISU Gävleborg.

Kontakt
Olof Hansson, idrottskonsulent RF-SISU Gävleborg
072-355 19 85                         
olof.hansson@rfsisu.se

--> Utbildningsguide hittar du här 

 

Senast uppdaterad: 23-09-19 av Hanna Södergren