Anmäl dig som volontär till TV-pucken 2023

Gästriklands Ishockeyförbund har fått äran att arrangera TV-puckens finalspel för flickor och pojkar 2023. Finalspelet spelas 2-5 november i Monitor ERP Arena, Gävle och Jernvallens ishall, Sandviken.

TV-pucken arrangeras i ett samarrangemang med Brynäs IF, Sandvikens IK, Gävle kommun och Sandvikens kommun.

För att skapa ett oförglömligt arrangemang både för deltagare, publik och andra intressenter söker vi dig som vill vara volontär under arrangemanget! Du som engagerar dig som volontär får ett klädpaket (arbetsuppgiftsanpassade) samt lättare måltider under ditt arbetspass. Boende och resa bekostar du själv.

Är du intresserad av att arbeta som volontär, anmäler du dig här!

Om du är engagerad i en förening som har kollektivt föreningsengagemang bör du anmäla ditt intresse till din förening istället. Detta berör dig som i första hand är intresserad av att engagera dig som övergripande volontär oavsett föreningsengagemang. Alla är välkomna och alla är behövda.

Vi kontaktar alla er som ansöker löpande. Under hösten kommer du även kallas till förberedande möten inför uppdraget. 

 

 

Anmäl dig här

För och efternamn
Det kommer finnas 4 olika områden och vi har skrivit en liten arbetsbeskrivning för respektive område, här intill.
Arbetstider sker enligt överenskommelse.

Fyll i en eller båda orterna.


 

Observera att när du skickat in din intresseanmälan så skickas ingen bekräftelse. Vi tackar för visat intresse! 

När du anmäler dig så godkänner du att organisationen bakom TV-pucken får spara och hantera dina personuppgifter. Det innefattar att lagra nödvändig information för uppdraget som grund för exempelvis distribution av information och möteskallelser.

Senast uppdaterad: 23-05-19 av Hanna Södergren

Entré- & publikvärd

Hjälper publiken så att de hittar i arenorna och är behjälpliga med diverse frågor som besökare kan ha. Uppdraget sker främst inomhus men kan även ske utomhus.

Ackreditering- & mediavärd

Tar emot deltagande lag, delegater, media, alla som arbetar med TV-pucken samt tar emot inbjudna gäster för registrering. Uppdraget kan stundtals vara stressigt. Det är ett viktigt uppdrag då det ofta är gästens första kontakt med arrangemanget.

Sportkontor

Ansvarar för allt runt matcherna. Här koordineras alla aktiviteter som händer i arenorna dag för dag. 

Transport

Vår transportavdelning förfogar över ett antal bilar som transporterar personer, mat eller annan utrustning. Till uppdraget behöver vi chaufförer som har B-körkort och god lokalkännedom i Gävle och Sandviken.