Hem / En julhälsning från ordförande Fredrik Molander

En julhälsning från ordförande Fredrik Molander

Nu har första hälften av hockeysäsongen snart passerat. Det har inte riktigt blivit som vi tänkte när vi planerade verksamheten tidigare under våren och sommaren.

Pandemin som återigen tog fart under hösten har gjort att vi alla har fått jobba hårt med att anpassa verksamheten till rådande omständigheter. Här har ni alla föreningar gjort ett fantastiskt jobb med att hitta lösningar inom ramen för de rekommendationer som finns för att våra barn och unga ska kunna spela och träna hockey. Jag vill passa på att tacka er alla för ert otroliga engagemang och hårda jobb i föreningarna under dessa speciella omständigheter.

Jag vill också nämna några positiva saker som hänt under hösten och som vi i förbundet jobbat med.

Kommunikation
För att stärka förbundets kommunikation har vi under hösten rekryterat Hanna Södergren i en roll som kommunikationsansvarig. Hanna har påbörjat sitt arbete med att utveckla förbundets kommunikation runt hemsida och sociala medier. Det här arbetet kommer fortsätta under säsongen.
Förbundet har under hösten också lanserat en ny hemsida som vi hoppas ska ge besökarna en bättre upplevelse och lättare att hitta det man söker.

Nya spelformer
När seriespelet för de yngre lirarna startade tidigare under hösten var det med de nya spelformerna. Jag var tillsammans med kollegorna i styrelsen ute på arenorna under premiärhelgen och det var kul att se det på plats. Med det jag såg och hörde under premiärhelgen känns det som helt rätt väg att gå.

Nu ser vi fram emot ett nytt och förhoppningsvis bättre hockeyår 2021!

Avslutningsvis vill jag passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Hälsningar
Fredrik Molander
Ordförande